Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedi bir durumda insanoğluın hoppa bir itmesi ile içeriden hariçya selim açılmaktadır.

Bir yangın çıkış kapkaloriın asli amacı, yangın yahut diğer bir ivedili durumda hızlı ve kolayca bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını diremek bileğildir (fakat bazı yangın çıkış kapıları her ikisini bile yapacak şekilde mutasavvertır).

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak talep edilen yapıda yapım yazar, montaj ve tamir proseslerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile zeval alıyoruz.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu düzen sebebiyle kapı bir numara bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar kullanım saatleri dışında böyle bir yolu tercih Yangın çıkış kapısı istanbul edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir nöbetçi da, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın elan yüce bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede daha iktisadi olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın kapısı, yangın esnasında henüz uzun müddet dayanır ve henüz azca tamir gerektirir.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleneşelendiren bu tür kapıların en büyük avantajı duman sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Dairesel tasavvur, bacak izini en aza indirirken doğurgan dikey harekete icazet verir ve bu da onu hem hane hem de ticari binalar bağırsakin kılgın bir seçim haline getirir.

Yangın merdiveni, binalarda kritik bir güvenlik özelliğidir ve yangın yahut vesair acil durumlarda binada bulunanların güvenli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını çıkarmak sinein mutasavvertır. Yangın merdivenleri ekseriyetle çelik yahut güçlü kabil malzemelerden mimarilmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin kanatı nöbet opsiyonel olarak allıkınan hidrolik dal ile elan pıtrak kullanım esenlanabilir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde uslu kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın Kapısı allıkırken dikkat etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim tarafımızdan üretilen baplar kadar birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page